Velværekurv - litt spa i hverdagen

Frivillige har med seg velværekurven og lakkerer negler, smører inn hender med håndkrem, prater litt og har det hyggelig. Kanskje du har lyst til å gi de eldre en koselig spaopplevelse?

Aldersgruppe: For alle

Velværekurv på sykehjem

Neglelakk var populært - det viste seg da våre frivillige besøkte et sykehjem med en kurv full av velværeprodukter. Men også det å prate litt med de frivllige om alt fra hvilken farge på neglene som er penest til hvordan det er å bo på sykehjem, er vel så viktig. Beboere koser seg når frivillige kommer på et aldri så lite spa-besøk. 


Vil du være frivillig?

Kunne du tenke deg å gi beboere ved sykehjem et kjærkomment avbrekk fra hverdagen? Som frivillig kommer du til det aktuelle sykehjemmet, der velværekurven står klar, møter et knippe eldre som ønsker å få neglene lakkert, hendene smurt inn - og prate litt. Du velger selv hvor ofte du ønsker å være frivillig, men vi håper å kunne tilby velværekurv en gang i uken - og da i en til en og halv time om gangen. Dette tilbudet blir satt veldig pris på av beboerne. Ta gjerne kontakt  med oss ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral, så tar vi en prat om hva slags opplegg som kan passe for deg!

2024 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral