Datahjelp

Skulle du gjerne hatt hjelp til å sende e-post? Eller kanskje du lurer på hvordan du kan betale regningene dine i nettbanken? Datahjelpen her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral er klare for å hjelpe deg med både nettbrett, PC og smarttelefon.

Aldersgruppe: For alle

Vil du ha hjelp?

Enten det er facebook eller ny programvare du trenger hjelp til å komme i gang med kan du få støtte på Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Her er ingen spørsmål for dumme! Det eneste du trenger å gjøre er å lage en avtale og å ta med deg PC-en, smarttelefonen eller nettbrettet. Og tilbudet - det er helt gratis.

Påmelding til 90993815.

Vil du være frivillig?

Du trenger ikke være et datageni for å være frivillig datahjelper her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Har du normalt gode IT-kunnskaper og lyst til å hjelpe andre med å komme i gang med facebook, ny programvare eller kanskje betaling av regninger i nettbanken, har vi bruk for deg! Som frivillig datahjelper bistår du etter avtale mennesker som trenger datahjelp. Hvor mange som kommer for å få hjelp varierer fra gang til gang. Tenker du at dette kan være noe for deg? Ta gjerne en prat med oss her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral.
2022 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral