Datahjelp

Skulle du gjerne hatt hjelp til å sende eposter? Eller kanskje du lurer på hvordan du kan betale regningene dine i nettbanken? Datahjelpen her ved Fredrikstad sentrum frvilligsentral sitter klar for å hjelpe deg med både nettbrett, PC og smarttelefon.

Aldersgruppe: For alle

Enten det er facebook eller ny programvare du trenger hjelp til å komme i gang med;  hver fredag fra klokken 10.00 til 12.00 på Fredrikstad sentrum frivilligsentral sitter det frivillige klare til å bistå med sine datakunnskaper. Her er ingen spørsmål for dumme! Det eneste du trenger å gjøre, er å ta med deg PC-en, smarttelefonen eller nettbrettet. Og tilbudet - det er helt gratis.


Vil du være frivillig?

Du trenger ikke være et datageni for å være frivillig datahjelper her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Har du normalt gode IT-kunnskaper og lyst til å hjelpe andre med å komme i gang med facebook, ny programvare eller kanskje betaling av regninger i nettbanken, har vi bruk for deg! Som frivillig datahjelper bistår du mennesker som trenger datahjelp fredager fra klokken 10.00 til 12.00. Hvor mange som kommer for å få hjelp hver gang, varierer fra gang til gang. Tenker du at dette kan være noe for deg? ta gjerne en prat med oss her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral.

2019 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral