Datahjelp

Skulle du gjerne hatt hjelp til å sende eposter? Eller kanskje du lurer på hvordan du kan betale regningene dine i nettbanken? Datahjelpen her ved Fredrikstad sentrum frvilligsentral sitter klar for å hjelpe deg med både nettbrett, PC og smarttelefon.

Aldersgruppe: For alle

Enten det er facebook eller ny programvare du trenger hjelp til å komme i gang med;  hver fredag fra klokken 10.00 til 12.00 på Fredrikstad sentrum frivilligsentral sitter det frivillige klare til å bistå med sine datakunnskaper. Her er ingen spørsmål for dumme! Det eneste du trenger å gjøre, er å ta med deg PC-en, smarttelefonen eller nettbrettet. Og tilbudet - det er helt gratis.


Vil du være frivillig?

Du trenger ikke være et datageni for å være frivillig datahjelper her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Har du normalt gode IT-kunnskaper og lyst til å hjelpe andre med å komme i gang med facebook, ny programvare eller kanskje betaling av regninger i nettbanken, har vi bruk for deg! Som frivillig datahjelper bistår du mennesker som trenger datahjelp fredager fra klokken 10.00 til 12.00. Hvor mange som kommer for å få hjelp hver gang, varierer fra gang til gang. Tenker du at dette kan være noe for deg? ta gjerne en prat med oss her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral.

Flere aktiviteter

Besøke sykehjem

- Det er ikke så mye som ...

Besøksvenn for eldre

Mange mennesker savner no...

Besøksvenn for nyankomne flyktninger

Vil du være med og bidra ...

Festival/arrangement

Som frivillig ved festiva...

Fredrikstad Friaktivitet

Er du nyinnflyttet til Fr...

Friske eldre

Friske eldre tilrettelegg...

2018 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral