Fredrikstad Friaktivitet

Er du nyinnflyttet til Fredrikstad? Kanskje du savner et nettverk - noen å finne på ting sammen med på fritiden? Fredrikstad friaktivitet har lyst til å bidra til at du får en god start her i byen!

Aldersgruppe: For alle

Er du ny i Fredrikstad?

Da kan kanskje Fredrikstad Friaktivitet være noe for deg! Denne gjengen ønsker å bidra til at du får en  god start i Fredrikstad - og inviterer deg med i gjengen som møtes hver lørdag her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Hver lørdag fra klokken 14.00-18.00 samles både kvinner og menn fra mange nasjonaliteter her, og de har aktiviteter både innendør og utendørs. Målet er å bli kjent med hverandre på tvers av kulturer. Gjengen i Fredrikstad Friaktivitet gjør alt fra å spille fotball og FIFA sammen til å dra på fjell- og fisketurer. Noen ganger henger de bare sammen også, tar en kaffe - og prater! Vil du vite mer? Gå inn på Fredrikstad Friaktivitet sine facebooksider:  Fredrikstad Friaktivitet 

Her finner du all informasjon om aktiviteter, turer, foredrag og annen nyttig informasjon.


Vil du være frivillig?

Som frivillig ved Fredrikstad Friaktivitet kan du være med på å ta ansvaret for matlagning, forberedelse og planleggging av aktiviteter - og andre ting. Om du vil komme hver lørdag, eller en lørdag en gang i blant - det er opp til deg selv. Tenker du at dette kan være noe for deg? Ta gjerne kontakt på post@f-f-a.no eller på mobil 959 17 328 (Svein).

Flere aktiviteter

Besøke sykehjem

- Det er ikke så mye som ...

Besøksvenn for eldre

Mange mennesker savner no...

Besøksvenn for nyankomne flyktninger

Vil du være med og bidra ...

Datahjelp

Skulle du gjerne hatt hje...

Festival/arrangement

Som frivillig ved festiva...

Friske eldre

Friske eldre tilrettelegg...

2018 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral