Fredrikstad Friaktivitet

Er du nyinnflyttet til Fredrikstad? Kanskje du savner et nettverk - noen å finne på ting sammen med på fritiden? Fredrikstad friaktivitet har lyst til å bidra til at du får en god start her i byen!

Aldersgruppe: For alle

Er du ny i Fredrikstad?

Da kan kanskje Fredrikstad Friaktivitet være noe for deg! Denne gjengen ønsker å bidra til at du får en  god start i Fredrikstad - og inviterer deg med i gjengen som møtes hver lørdag her ved Fredrikstad sentrum frivilligsentral. Hver lørdag fra klokken 14.00-18.00 samles både kvinner og menn fra mange nasjonaliteter her, og de har aktiviteter både innendør og utendørs. Målet er å bli kjent med hverandre på tvers av kulturer. Gjengen i Fredrikstad Friaktivitet gjør alt fra å spille fotball og FIFA sammen til å dra på fjell- og fisketurer. Noen ganger henger de bare sammen også, tar en kaffe - og prater! Vil du vite mer? Gå inn på Fredrikstad Friaktivitet sine facebooksider:  Fredrikstad Friaktivitet 

Her finner du all informasjon om aktiviteter, turer, foredrag og annen nyttig informasjon.


Vil du være frivillig?

Som frivillig ved Fredrikstad Friaktivitet kan du være med på å ta ansvaret for matlagning, forberedelse og planleggging av aktiviteter - og andre ting. Om du vil komme hver lørdag, eller en lørdag en gang i blant - det er opp til deg selv. Tenker du at dette kan være noe for deg? Ta gjerne kontakt på post@f-f-a.no eller på mobil 959 17 328 (Svein).

2021 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral