Besøksvenn for eldre

Mange mennesker savner noen å prate med, noen de kan le sammen med og ha det hyggelig med. Som besøksvenn har du mulighet til å være nettopp dette for et annet menneske.

Aldersgruppe: For alle

Besøksvenn for eldre

Vårt besøksvenn-tilbud er for deg som ønsker å få besøk, enten du bor hjemme eller på sykehjem. Sammen med en besøksvenn kan du gå tur, høre på gamle slagere, dra på handletur, kanskje ta en matbit på en kafe - eller rett og slett bare snakke sammen. En av oss fra Fredrikstad sentrum frivilligsentral er med første gang dere møtes. På den måten kan alle være trygge på at det hele vil fungere bra. Vi passer også på at nødvendige avtaler blir gjort. Hva dere skal finne på når dere treffes, er det dere selv som blir enige om sammen.


Vil du være frivillig?

Som besøksvenn er det deg, sammen med den du skal besøke, som bestemmer hva dere skal finne på. Hos oss foregår besøkene gjerne en eller to ganger i uken - og de varer som regel i en til to timer hver gang. Slike besøk foregår oftest en gang i uke eller hver 14. dag og varer 1-2 timer. Du bestemmer selv hvor mye tid du ønsker å bruke på det frivillige arbeidet. Tenker du at dette kan være noe for deg? Ta gjerne en prat med oss her på Fredrikstad sentrum frivilligsentral, så finner vi et opplegg som passer for deg.

2019 © Fredrikstad Sentrum frivilligsentral